Tractari Non Stop 0767.64.20.20

Servicii Specializare de Asistenta rutiera auto si Tractari auto Bucuresti in regim NON STOP !

Profesionalism si experienta tractari auto Bucuresti
Profesionalism si experienta

Suntem o companie specializata in tractari si recuperari autoturisme in urma producerii de defectiuni sau accidente rutiere.

Box label
Live Support

Tractari auto Bucuresti 0767.64.20.20


tractari Caddilac nonstop Bucuresti tractari Wolskvagen nonstop Bucuresti tractari Porche nonstop Bucuresti tractari Audi nonstop Bucuresti tractari Daewoo nonstop Bucuresti tractari Mercedes nonstop Bucuresti tractari Renault nonstop Bucuresti tractari Golf nonstop Bucuresti tractari Chevrolet nonstop Bucuresti tractari Skoda nonstop Bucuresti tractari Dacia nonstop Bucuresti tractari Docker nonstop Bucuresti tractari Duster nonstop Bucuresti tractari Smax nonstop Bucuresti tractari Suv nonstop Bucuresti tractari Lodgy nonstop Bucuresti tractari BMW nonstop Bucuresti tractari Megane nonstop Bucuresti tractari Toyota nonstop Bucuresti tractari Honda nonstop Bucuresti tractari Sandero nonstop Bucuresti tractari Ford nonstop Bucuresti tractari Lexus nonstop Bucuresti tractari Nissan nonstop Bucuresti tractari Logan nonstop Bucuresti tractari Fluence nonstop Bucuresti tractari Opel nonstop Bucuresti tractari Mitsubishi nonstop Bucuresti tractari Alfa Romeo nonstop Bucuresti tractari Smart nonstop Bucuresti tractari Citroen nonstop Bucuresti tractari Duster nonstop Bucuresti tractari Mazda nonstop Bucuresti tractari Chrysler nonstop Bucuresti tractari Bentley nonstop Bucuresti tractari Logan MCV nonstop Bucuresti tractari Land Rover nonstop Bucuresti tractari Hyundai nonstop Bucuresti tractari Peugeot nonstop Bucuresti tractari Volvo nonstop Bucuresti tractari Subaru nonstop Bucuresti tractari Kia nonstop Bucuresti tractari Fiat nonstop Bucuresti tractari Jeep nonstop Bucuresti tractari Infiniti nonstop Bucuresti tractari Mini nonstop Bucuresti tractari Saab nonstop Bucuresti tractari Dodge nonstop Bucuresti tractari Seat nonstop Bucuresti
Apelul dumneavoastra constituie o prioritate pentru noi. De aceea in 2020 Tractari24.ro prin sistemul de urgenta SOS tractari auto 0767.64.20.20 incerca sa raspunda in cel mai scurt timp solicitarii dumneavoastra pentru tractare auto, recuperare auto, deblocare auto, pornire motor auto, etc.

Indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului, suntem echipati si antrenati pentru a fi pregatiti in orice clipa pentru a veni in ajutorul dumneavoastra pentru a va ajuta cu tractare auto sau alte probleme. Experienta noastra in domeniul tractarilor auto ne recomanda ca fiind una dintre cele mai competente companii ce ofera servicii de tractari auto Bucuresti. Scopul nostru in prestarea de servicii de tractari auto este reducere la minim a daunele post accident, daunelor survenite la recuperarea autoturismului si de a va conduce in siguranta la locatia indicata de dumneavoastra.

Nou!!! Putem asigura tractare auto gratuita in caz de accident clientilor ce au incheiata polita de asigurare tip CASCO incheiata la compania Generali Asigurari
5 lucruri de stiut pentru soferite auto


Orice femeie trebuie sa stie cateva lucruri esentiale despre masini. Este destul de neplacut sa fii nevoita sa mergi la service pentru orice nimic sau sa astepti pana cand iubitul are timp sa se ocupe de masina ta. Uite care sunt cele mai elementare cinci lucruri pe care ar trebui sa le stii despre masini:
1. Cum sa alimentezi


Probabil ca pentru tine e simplu. Intri in benzinarie, ii faci semn unui angajat si in timp ce el iti alimenteaza masina, tu mergi la casierie sa platesti. Nu e nimic rau in asta, insa nu strica sa stii si tu care e procedura. In primul rand, asigura-te ca nu pui motorina in loc de benzina si invers . La masinile mai noi, scrie pe capacul rezervorului ce tip de combustibil sa folosesti. Apoi, fii sigura ca parchezi cu partea pe care ai rezervorul inspre pompa, pentru ca este destul de incomod sa tragi de furtun cativa metri. Priveste afisajul si urmareste suma de care vrei sa alimentezi, iar la sfarsit nu uita sa inchizi bine capacul. Nu e chiar atat de greu pe cum pare, nu-i asa?

2. Cum sa verifici presiunea in roti


Probabil ca nu de putine ori, ai observat ca rotile masinii sunt cam desumflate. Exista cazuri cand roata trebuie schimbata sau situatii in care lucrurile nu sunt atat de grave si e nevoie doar de putin aer. Evita sa mergi asa cu masina, pentru ca problema se poate remedia foarte simplu. In aproape toate benzinariile sau service-urile se gasesc aparate speciale care masoara presiunea din roti. Roaga un angajat sa te ajute sa verifici presiunea, iar data viitoare poti face chiar tu procedura. Presiunea rotinlor este scrisa pe capacul de la rezervor, asa ca ai grija sa o respecti.

3. Cum sa verifici uleiul


Masina fara ulei este ca un corp fara sange. Asa ca, din cand in cand este bine sa verifici nivelul uleiului. Deschide capota si scoate joja. Ce este joja? O tija confectionata din plastic sau metal, care iti indica nivelul de ulei din motor. Sterge-o bine cu un servetel, iar apoi introdu-o din nou in acelasi recipent. Apoi, scoate-o din nou si uita-te bine la cele doua gradatii inscriptiona-te pe ea. Exista un nivel nimin si unul maxim. Ideal ar fi ca nivelul uleiului sa fie la nivelul maxim, insa nu trebuie niciodata sa il depaseasca. Daca este pe minim, nu mai pleca de pe loc pana nu completezi cu ulei. Floare la ureche, nu-i asa?

4. Cum sa schimbi o roata


O pana apare intotdeauna atunci cand te astepti mai putin. Unde mai pui ca exista toate sansele sa o patesti noaptea sau intr-un loc mai putin aglomerat. Daca vrei sa faci fata oricarei situatii, ia-ti toate masurile de precautie. Asigura-te ca ai in masina roata de rezerva si o cheie speciala. Primul pas este sa desfaci prezoanele, dar nu complet. Apoi ridica masina pe cric si desfa-le de tot. Nu incepe prin a ridica masina, pentru ca s-ar putea sa iti fie destul de greu sa desfaci prezoanele. Cand le-ai desfacut complet, scoate roata si inlocuieste-o cu cea de rezerva, iar apoi strange putin prezoanele. Da jos masina de pe cric si asigura-te ca infiletezi complet prezoanele. La unele masini, roata de rezerva este mai mica decat una normala, asa ca nu merge cu mai mult de 80 km/h.

5. Cand sa aprinzi si sa stingi farurile


De cele mai multe ori, aprinzi farurile cand iti aduci aminte si le stingi… cand iesi din masina si vezi ca le-ai uitat aprinse, nu-i asa? Incearca sa te obisnuiesti sa le aprinzi dupa ce ai pornit masina si sa le stingi inainte sa opresti motorul. Farurile sunt un consumator mare, iar daca bateria e slaba, te poti trezi ca nu iti mai porneste masina. Asa ca tine cont de acest pont!
sursa: www.perfecte.roTactari24 - Tractari nonstop auto Bucuresti

Compania de TRACTARI auto in Bucuresti, isi ofera serviciile de transport si tractari auto pe auto-platforma specializata, Tractari auto si depanare in cazul unor defectiuni ce pot fi remediate rapid (pana de curent, anvelope, carburant, blocare, etc). Remorcari pentru diverse remorci sau rulote cu masa de pana la 3,5 tone. Tractari auto pentru gama de autoturisme noi sau avariate cu platforma speciala de tractari auto , tractari motociclete , ATV-uri.
Nu uitati sa notati telefonul nostru 0767.64.20.20Tractari SOS 0767.64.20.20

Compania noastra de Tractari auto Bucuresti, prin serviciul de asistenta rutiera va sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractari auto non stop pentru a va veni in ajutor in cazuri de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea pe parcursul calatoriilor dumneavoastra cu autoturismul auto. Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in Romania si pe teritoriul UE la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Asiguram recuperarea auto cu minumul de daune si transportul acestuia in siguranta la locatia indicata de dumneavoastra.

Keys: , tractari, 24h, 24, auto, nonstop, Bucuresti, bucuresti, non, stop, platforme, platforma, remorcari, preturi, tractare, autoturisme,

Personalizati designul