,Info Rabla Remat Tractari Auto in Bucuresti.htm Tractari 24h auto in Bucuresti nonstop


Tiparit la ora 10:29:36 data de 11-08-2020 de la adresa:
http://www.tractari24.ro/ema_articole_articole_print.php

inactive

Info Rabla - RematAveti o masina care se incadreaza in categoria programului Rabla si poate fi casata, dar nu stiti cum trebuie sa procedati?

Alaturat va punem la dispozitie toate informatiile ce va sunt necesare!

Programul RABLA 2013 se adreseaza urmatoarelor tipuri de persoane: persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale. Valoarea primei de casare este de 6.500 lei, iar pentru a achizitiona o masina noua se pot utiliza un numar maxim un tichet / voucher.

Documente ce trebuie prezentate odata cu autovehiculul ce urmeaza a fi casat sunt:

▲ actul care atesta identitatea, domiciliul sau resedinta in Romania, eliberat de catre autoritatile romane, in termen de valabilitate, in original si copie;

▲ certificatul de inmatriculare a autovehiculului uzat, in original si in copie legalizata;

▲ cartea de identitate a autovehiculului uzat, daca aceasta exista, in original si in copie legalizata;

▲ actul doveditor eliberat de catre serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor competent teritorial, in original, pentru cazul in care din certificatul de inmatriculare si cartea de identitate a autovehiculului uzat, daca aceasta exista, nu rezulta anul fabricatiei, anul primei inmatriculari in Romania si/sau categoria autovehiculului uzat;

▲ certificatul de atestare fiscala privind impozitele si taxele locale si alte venituri ale bugetului local, eliberat de catre autoritatea publica locala in a carei raza teritoriala isi are domiciliul sau resedinta proprietarul si este inregistrat fiscal autovehiculul uzat, in original.

Asigurati-va ca aveti toate documentele enumerate, nu ezitati sa apelati DISPECERATUL DE TRACTARI BUCURESTI NONSTOP LA 0767.64.20.20 si impreuna vom face o programare la un centru REMAT, punandu-va la dispozitie autoplatforma necesara pentru deplasare.

APELATI DISPECERATUL DE TRACTARI BUCURESTI NONSTOP LA 0767.64.20.20


Toate drepturile sunt rezervate tractari24.ro © 2020
Realizat de EuroMarket.ro * ANPC: 021/9551
Security check 0.35458500 1597130976