,10 Sfaturi pentru conducatorii auto Tractari Auto in Bucuresti.htm Tractari 24h auto in Bucuresti nonstop


Tiparit la ora 09:27:46 data de 11-08-2020 de la adresa:
http://www.tractari24.ro/ema_articole_articole_print.php

Info Utile

10 Sfaturi pentru conducatorii auto1. Mentineti-va vehiculul in stare buna de functionare si verificati periodic nivelul de ulei. Masinile bine intretinute functioneaza mai eficient si ajuta la reducerea emisiilor de CO2.

2. Verificati lunar presiunea anvelopelor. Anvelopele insuficient umflate pot creste consumul cu pana la 4%*.

3. indepartati greutatile inutile din portbagaj sau de pe locurile din spate. Cu cat masina este mai grea, cu atat mai mult trebuie sa tureze motorul, consumand mai mult carburant.

4. inchideti geamurile, in special la viteza mare si demontati portbagajele exterioare goale. Acest lucru reduce rezistenta la vant si poate micsora consumul de carburant si emisiile de CO2 cu pana la 10%**.

5. Folositi aerul conditionat numai daca este necesar. Utilizarea inutila sporeste consumul de carburant si emisiile de CO2 cu pana la 5%**.

6. incepeti sa conduceti imediat dupa ce porniti motorul, si opriti-l cand stationati mai mult de un minut. Motoarele moderne sunt concepute pentru a porni imediat, reducand astfel consumul de carburant.

7. Conduceti cu viteza rezonabila si mai presus de orice, conduceti usor. De fi ecare data cand accelerati sau franati brusc, motorul foloseste mai mult carburant si produce mai mult CO2.

8. Cand accelerati, schimbati treptele de viteza cat de repede posibil. Treptele mai mari de viteza sunt mai economice in ceea ce priveste consumul de carburant**.

9. incercati sa anticipati fluxul de trafic. Fiti atenti la circulatie de la o distanta cat mai mare, pentru a evita franarea inutila si pentru a porni in functie de fl uxul trafi cului.

10. Luati in considerare impartirea masinii cu colegii in drum spre serviciu. Veti contribui la reducerea aglomeratiei traficului si a consumului de carburant.

Sursa: ames.roToate drepturile sunt rezervate tractari24.ro © 2020
Realizat de EuroMarket.ro * ANPC: 021/9551
Security check 0.04125800 1597127266